Palvelut LVI-suunnittelusta kokonaisurakointiin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa

Hirvensalon LVI-expertit tarjoaa asiantuntijuutensa käyttöösi LVI-alan töissä. Palveluihimme kuuluvat niin LVI-suunnittelu, -urakointi kuin -valvontakin. Olemme erikoistuneet energiapuolen töihin, kuten maalämpöön liittyviin huoltoihin, korjauksiin ja asennuksiin. Toimialueemme kattaa Turun seudun ja koko Varsinais-Suomen.

Ota yhteyttä!

Rakennuttamispalvelua LVI-suunnittelusta lähtien

Tarjoamme taloyhtiöille kokonaisvaltaista rakennuttamispalvelua LVI-alan urakoihin liittyen. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun päävastuu hankkeen suunnittelusta annetaan asiantuntijan käsiin. Meillä Hirvensalon LVI-experteillä on vankka kokemus erilaajuisten LVI-hankkeiden rakennuttamisesta ja osaamisemme kattaa kaikki työssä tarvittavat osa-alueet.

 

Kaikki lähtee asiantuntevasti ja täsmällisesti hoidetusta LVI-suunnittelusta, joka takaa kiinteistöön laadukkaan sisäilman. Oikein, kohteen yksilöllisten ominaisuuksien ja vaatimusten mukaan valitut järjestelmät myös pienentävät huolto- ja ylläpitokustannuksia merkittävästi. Olemme LVI-suunnittelun ammattilaisia ja löydämme aina parhaat mahdolliset ratkaisut rakennukselle kuin rakennukselle.

 

Anna meidän auttaa kohteesi LVI-hankkeessa. Päätäntävalta urakan etenemisestä säilyy sinulla, mutta me olemme aina asiantuntija-apunasi päätöksiä tehdessäsi.

Tilaa LVI-suunnittelu

LVI-valvonta varmistaa laadukkaat asennukset ja työn sopimuksenmukaisen etenemisen

Hyvän suunnitelman lisäksi on tärkeää valita LVI-urakan valvojaksi puolueeton ja asiantunteva valvoja. Valvojan tehtävänä on huolehtia, että asennustyöt suoritetaan työtä koskevien säädösten ja määräysten mukaisesti. Valvoja tarkkailee työn laatua, paikallistaa mahdolliset asennusvirheet ajoissa ja huolehtii, että myös piiloon jäävät asennukset on suoritettu oikein. LVI-valvontaan sisältyvät myös työn aikaiset välitarkastukset sekä urakan lopputarkastus.

 

Hirvensalon LVI-expertit tarjoaa laadukasta valvontaa LVI-alan urakoihin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Katso referenssimme

LVI-urakointi – olemme energiapuolen erikoisosaajia

Suunnittelun ja valvonnan lisäksi toimimme myös LVI-urakoitsijoina. Suoritamme erilaiset LVI-urakoinnit ammattilaisen osaamisella ja tarkkuudella ja pidämme aina huolen, että asennusvirheitä ei pääse syntymään. Hoidamme LVI-urakan alusta loppuun asti tarpeen mukaan laajaa yhteistyökumppanien verkostoamme hyödyntäen.

 

Olemme erikoistuneet erilaisiin energiapuolen urakointeihin. Suoritamme muun muassa kaikenlaiset maalämpöselvitykset ja muut maalämmön asennukseen liittyvät työt kaiken kattavasti. Maalämpöasennusten lisäksi palvelemme myös laitteistojen huolloissa ja korjauksissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Teemme myös pienemmät LVI-alan työt

Kokonaisurakointien lisäksi palvelemme myös pienemmissä yksittäisissä LVI-alan töissä. Asennamme, huollamme ja korjaamme muun muassa kaikenlaiset lämpöpumput. Ota empimättä yhteyttä ja kerro työtarpeestasi!

Kysy lisää